Hunajainen huulivoide

Hunajaisessa huulivoiteessa on käytetty hunajan lisäksi myös mehiläisvahaa. Näiden mehiläispesän aarteiden ihoa korvaavia ominaisuuksia tehostamaan tähän tuotteeseen on valittu kehäkukkaöljy. Hunajaisessa huulivoiteessa ei ole lisättyjä hajusteita.

Hunajainen palasaippua

Hunajaisessa palasaippua on tarkoitettu ihon pesuun. Se on ihoa hoitava ja hyvin vaahtoava saippua, joka sopii loistavasti toistuviin käsienpesuihin sekä koko vartalon pesemiseen. Saippua tuoksuu hunajan lisäksi miedosti laventelilta.

Tarhaajan huulivoide

Tarhaajan huulivoiteessa on käytetty mehiläispesän aarteista hunajaa ja mehiläisvahaa. Lisäksi öljyihin on valittu aprikoosinsiemenkiviöljy, joka pehmentää ja kosteuttaa suojaten samalla ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Tarhaajan huulivoiteessa ei ole lisättyjä hajusteita.

Saunahunaja

Anna saunahunajan pehmentää ja hoitaa ihoasi saunan lämmössä. Beety Cosmeticsin saunahunaja on puhdasta hunajaa eikä sisällä mitään lisättyjä ainesosia. 

Koiraystävän tassuvoide

Koiraystävän tassuille löytyy oma mehiläispesän aarteita sisältä voiteensa. Tässä voiteessa on käytetty hunajaa ja mehiläisvahaa sekä ihoa uudistavaa propolista. Propolis myös tekee voiteesta ikävän makuisen eikä koiraystävät mielellään nuole sitä heti pois. Voide ei ole vaarallista koiralle syötynäkään.

Hunajainen kasvovoide

Hunajainen kasvovoide sisältää hunajan lisäksi myös mehiläisvahaa. Yhdessä laadukkaiden öljyjen kanssa se muodostaa iholle suojaavan kalvon samalla kun hunaja kosteuttaa  ihoa. Hunajaisessa kasvovoiteessa ei ole lisättyjä hajusteita.

Tuotteet

Lisää tähän tietoja, jotka voivat olla...

Tämä teksti tulee korvata tiedoilla sinusta tai yrityksestäsi Tämä...

Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät...

Lisää tähän tietoja, jotka voivat olla...

Leena Hirvonen

Jemina Valli

Miia Tapio

Outi Rask

Tiimimme

Tuotteita saatavilla jälleemyyjiltä

 

Beety Cosmeticsin tuotteita saat jälleenmyyjiltämme eri puolilta Suomea. Katso yhteystiedot Jälleenmyyjät-sivulta - ja käyn ostamassa omasi!