Raaka-aineet:

 

Raaka-aineina voiteessa on käytetty korkealaatuisia luonnonkosmetiikkaan soveltuvia öljyjä ja tuotteita. Manteliöljyn, kauraöljyn ja jojobaöljyn lisäksi on mehiläispesän aarteista hyödynnetty mehiläisvahaa sekä hunajaa.  E-vitaamiini on paitsi hyväksi iholle niin toimii myöskin säilöntäaineena. 

INCI:

Prunus amygdalus dulcis oil, avena sativa oil, simmondsia chinensis oil, cera alba, mel, tocopherol

 

Saunahunaja

Anna saunahunajan pehmentää ja hoitaa ihoasi saunan lämmössä. Beety Cosmeticsin saunahunaja on puhdasta hunajaa eikä sisällä mitään lisättyjä ainesosia. 

Koiraystävän tassuvoide

Koiraystävän tassuille löytyy oma mehiläispesän aarteita sisältä voiteensa. Tässä voiteessa on käytetty hunajaa ja mehiläisvahaa sekä ihoa uudistavaa propolista. Propolis myös tekee voiteesta ikävän makuisen eikä koiraystävät mielellään nuole sitä heti pois. Voide ei ole vaarallista koiralle syötynäkään.

Hunajainen voide

Hunajainen voide sisältää hunajan lisäksi myös mehiläisvahaa. Yhdessä laadukkaiden öljyjen kanssa se muodostaa iholle suojaavan kalvon samalla kun hunaja kosteuttaa  ihoa. Hunajaisessa kasvovoiteessa ei ole lisättyjä hajusteita.

 

Hunajainen voide sopii erinomaisen hyvin kasvoille, mutta myös muille ihoalueille.

Hunajainen voide

Lisää tähän tietoja, jotka voivat olla...

Tämä teksti tulee korvata tiedoilla sinusta tai yrityksestäsi Tämä...

Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät...

Lisää tähän tietoja, jotka voivat olla...

Leena Hirvonen

Jemina Valli

Miia Tapio

Outi Rask

Tiimimme

Tuotteita saatavilla jälleemyyjiltä

 

Beety Cosmeticsin tuotteita saat jälleenmyyjiltämme eri puolilta Suomea. Katso yhteystiedot Jälleenmyyjät-sivulta - ja käyn ostamassa omasi!